Het team van SGV de Bruijn

Wat klanten zeggen

 

Wea Rivierenland Zaltbommel

"Alles wat vies is kan schoon” zeggen ze altijd bij SGV de Bruin. En onze ervaring is dat ze dat ook waarmaken. Veel van onze klanten bezoeken ons kantoor. Deze ontvangst moet van dezelfde hoge kwaliteit zijn als onze dienstverlening. Daar hoort dus een heel schoon en net kantoor bij! Ook vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers in een schone frisse omgeving met plezier kunnen werken en topprestaties kunnen leveren.
Kortom: een net en schoon kantoorpand vinden wij bij vanNoord accountants heel belangrijk. We hebben dus niet zomaar een schoonmaakbedrijf gekozen. Voor ons is er maar één aan wie we de schoonmaak toevertrouwen: SGV de Bruin!

 

Kampschoer & Verroen Notarissen Ammerzoden

SGV de Bruin werkt hier al bijna drie jaar in ons pand en heeft nog geen dag verstek laten gaan. De werknemers zijn netjes en op tijd en zorgen iedere dag weer voor een schone en frisse werkomgeving.

Als er iets extra's moet gebeuren, wordt dit direct voor ons geregeld. We zijn zeer tevreden.

 

Rene

Belangrijk voor mij als particulier is: betrouwbaarheid, kwaliteit en snelheid; en daar ben ik bij SGV de Bruin aan het juiste adres. Dat ze vriendelijk zijn en een goede prijs bieden; dat is natuurlijk ook mooi meegenomen!

 

 

samen laten schoonmaken: scheelt al gauw 25% in de kosten!

 

Zijn uw dakgoten al winterklaar?

 

 
 

Privacyverklaring   |  Ontwerp en realisatie WDPP